F.A.Qs

Det kjøpte førerkortet blir sendt til deg via et nasjonalt eller internasjonalt rederi, avhengig av land. Vi bruker vanligvis DHL-tjenester. Overføringen av dette dokumentet utføres på en best mulig måte.

Et førerkort på dette nettstedet starter på € 900 og kan koste opptil £ 1500, avhengig av kategorien du ønsker. Kostnaden for å sende førerkortet er inkludert i denne betalingen. I tillegg kjøpes førerkortet i to deler, halvparten før og halvparten etter den ekstremt sikre leveransen av dokumentet.

Fra det øyeblikket du sender inn dataene dine ved å fylle ut skjemaet vårt, som inneholder alle identifikasjonsdokumentene som trengs for å få førerkortet, må du vente 5 til 6 dager før førerkortet blir sendt til ditt. adresse, etter vårt skjønn fra vår vanlige kanal.

Absolutt ikke. Hvis du allerede er registrert på en kjøreskole, kan du fremdeles ta kjøretimer, spesielt praktiske. Du trenger ikke å ta de skriftlige og praktiske eksamenene. Vi gjør det enkelt å få førerkort, men du må vite hvordan du skal kjøre.

Tjenestene på dette nettstedet er underlagt strenge databeskyttelsesregler, der kjøpers anonymitet er fullt beskyttet både manuelt og ved datakryptering. Dette betyr at informasjonen som er angitt på dette nettstedet ikke er tilgjengelig for tredjeparter og hackere.

Selvfølgelig ikke, førerkortet du har fått er helt lovlig og registrert i de offentlige databasene som gjelder dokumentet ditt, så du har aldri problemer med politiet eller noen annen institusjon eller person.

Vær oppmerksom på at når du bestiller, er et veldig viktig skritt å gi produksjons informasjonen din som personlig informasjon om deg. Vår plikt er å holde informasjonen sikker for å beskytte våre kunder mot risiko. For å beskytte dataene dine bruker vi en database opprettet av organisasjonen vår som lagrer alle kundens data, og vi bruker avansert teknologi for å beskytte denne databasen mot noen datahackere. Av denne enkle sikkerhetsgrunnen viser vi ikke eksempler på vårt arbeid, ettersom prøvene viste seg å være uprofesjonelle, da dette betyr at eieren av dette testdokumentet risikerer det ukjente. Så å si er dataene dine trygge hos oss og overføres ikke til tredjeparter av noen grunn.